Etter pepperkaker og gløgg i peisestua fortsetter måltidet i spisesalen fra 1720 der maten serveres ved bordet - noen av rettene får du servert på din egen tallerken, andre som en oppsats til hele bordet.

  
Hjemmelaget sild og aquavit
blomkål, dill, rugbrød, karse, reddik, og tørket oliven
Andebryst med rødvinsjy
karamellisert potet, foie gras, jordskokk og rødvinskokt pære
Moskus og kantareller
serveres i en krukke med sellerirotkrem og kantarellskum
Sjokoladekake med kirsebærsorbet
riskremskum og syltede kirsebær
Glasert svineribbe
eplepurre, selleristang, valnøtter og druer
Peppermynte-mousse og italiensk marengs
Klippfisk og brandade
posjert egg og trøffelolje
Gravet og røkt fjellørret
  

 

Velkommen til julesmak på Kongsvold fjeldstue, de to første helgene i november.

1 eller to dagers overnatting med møterom, lunch og julesmaker.
Både ukedager og weekend er mulig.

Ta toget til Kongsvold!

Ring 72 40 43 40 og bestill. www.kongsvold.no