Oppdal Skisenter

Oppdal Skisenter er Norges største alpine ski-område. Hele 56 kilometer med løyper strekker seg ned de oppdalske fjellene. Her finner du nesten ubegrensede muligheter for rått adrenalinpåfyll. Utsikten får du på kjøpet. Hvorfor ikke kombinere dagens møte med skikkelig teambuilding i Midt -Norges råeste fjell?
Viewpoint Snøhetta

Midt på Tverrfjellet finner du utsiktspaviljongen signert Snøhetta. I en enkel og elegant ramme har dere utsikt over det majestetiske Snøhettamassivet 2.286 moh. Her får dere en rå naturopplevelse og et møte med det beste av norsk moderne arkitektur. Samtidig. 

 
diephotodesigner.de

Den guidede turen starter på hotellet eller parkeringsplassen, og det er 1, 5 kilometer å gå opp til utsiktspunktet. Hvis dere er heldige får dere et glimt av moskusene på veien oppover. Turen passer for grupper fra 10-15 personer og opptil 60 personer. Ved et større deltakere bør gruppen deles i to med hver sin guide.
Kontakt oss for et rått konferansetilbud:

Heidi Myrholt
Salgssjef / Sales Manager
Tlf: +47 41 31 82 08
E-post: heidi@oppdalkonferanse.no