Rå eleganse 
Omgitt av majestetiske fjell, grønne daler, gode fiskevann og ren luft ligger et av Midt-Norges største konferansehotell. Skifer Hotell. Hotellet frister med moderne og delikate rom med gode senger, en stor og velutstyrt konferanseavdeling med 6 ulike møterom og selvsagt en restaurant hvor gode lokale råvarer setter standaren for den rikholdige menyen. For dager med tid til ekstra påfyll kan vi friste med både spa og sauna.
Eller kanskje du bare vil nyte den oppdalske atmosfæren i vår lobbybar med noe godt å drikke og dagsferske aviser. Diskret nostalgi
På Utistu er du helt alene. Et nytt møtested, tuftet på tradisjoner og tilbaketrukket fra verden. En verdig ramme for de gode møtene. Omkranset av skigard og majestetisk oppdalsfuru ligger tunet som består av 20 rom og et eget stabbur for kurslederen. Møterommene er diskret oppdatert med de gode teknologiske hjelpemidlene du trenger og har plass til mellom 10 og 30 personer. God mat er en selvfølge. Det samme er utsikten. Nyt den best i boblebadet. Utendørs så klart. Vi er tross alt på Oppdal. Norges råeste møtested.Kontakt oss for et rått konferansetilbud: 

Heidi Myrholt
Salgssjef / Sales Manager
Tlf: +47 41 31 82 08
E-post: heidi@oppdalkonferanse.no