"Snøkorn" - et varmt album til en kald årstid.
Låtmaterialet er inspirert av naturen, tilfeldigheter, reiser og gregorianske melodier. 

Thomas Torstrup (flygel) 
Hanna Paulsberg (sax)
Trygve Fiske (kontrabass)
Tore Sandbakken (trommer) 

Thomas Torstrup er en pianist, organist og komponist fra Stavanger med bakgrunn fra jazzlinja i Trondheim (NTNU). I samarbeid med lydlegenden Jan Erik Kongshaug (Rainbow Studio), Hanna Paulsberg(sax) Trygve Fiske (bass) og Tore Sanbakken (trommer) har han produsert albumet "Snøkorn". 

Thomas har medvirket i flere sammenhenger både som solist og "sideman" og har blant annet hatt konserter med musikere som Karin Krog, John Pål Inderberg og Svante Thuresson. I tillegg til å jobbe som organist i Oppdal Kirke, holder han også konserter som improviserende organist - og har med studieopphold i Aarhus, Paris og Stockholm også forsket på alternativ bruk av kirkeorgel. 

Musikken fra albumet "Snøkorn" har en melodisk nerve som treffer deg, hvor musikerne har en tilstedeværelse som er til å ta og føle på. 


Oppdal Kulturhus 
Søndag 2.februar kl 19:30
CC kr 215,-