Her finner du en oversikt på noe av det som skjer på Oppdal Kulturhus i løpet av juni og juli 2014! 

27.mai-10.juni - Gode elevarbeider i ulike fag gjennom skoleåret

Utstillingen viser elevarbeider som hever seg litt over snittet, og som fortjener å bli vist i andre rom enn klasserommet. Arbeidene kan dreie seg om prosjekt- og gruppeoppgaver i hvilket som helst fag, enten det er en presentasjon av Bolivia, solsystemet, bilmerker eller saueraser. Her er det ingen grenser for hva som kan vises. Bare det er godt utført. Og det vet vi oppdalselever kan!

12.-22.juni - Kulturskolen vårmønstring

Elevene i visuelle fag ved Oppdal Kulturskole viser noe av det de har gjort i løpet av året. Mange ulike kunstneriske uttrykk på utstillinga.

21.juni - Midtsommarafton

Med våre nye landsmenn, innvandrere fra Sverige, i spissen inviterer vi til Midsommarafton i Oppdal. Det blir reising av "Maistång", gang rundt stanga, allsang, musikkinnslag, piknik, leker og konkurranser for store og små. Her skal svensker bosatt i Oppdal og nabokommunene møtes, men arrangementet er sjølsagt åpent for deres familier og alle som kjenner noen av disse eller de av oss som føler seg litt "svenskofil". Välkomna alla!

21.juni - Kor Livåt med band

De beste låtene fra de siste fire 10-åra, med stor variasjon - alt fra Lady Gaga til Alisson Krauss. Kor Livåt med sine solister, viser bredden i det de holder på med.

24.juni-10.juli - Karim Sahai - "Lens on North Korea"

Den franske og nyzealandske fotografen Karim Sahai, som pt er bosatt i Trondheim, har besøkt Nord Korea. Det har resultert i en serie med fotografier fra verdens mest lukkede land. Mange av bildene viser landet slik som koreanske myndigheter gjerne vil fremstille det, mens andre viser det mer skjulte livet. Foruten å være en anerkjent fotograf, er Sahai også kjent for sin ekspertise på visuell effekter på film, og han har bl.a jobbet med Avatar, Ringenes Herre, Narnia, King Kong og Men in Black. 

13.-24.juli - Pilegrimsutstillingen med Ståle Blæseterdalen

Folldalskunstneren Blæsterdalen har deltatt på en lang rekke separat og kollektivutstillinger. Han var på besøk i 2007 og gjester nå Oppdal på nytt, og denne i gang i fbm med pilegrimsdagene. Ståle Blæsterdalen henter inspirasjon fra den Nordlige halvkule der kontrastene er store også i klima og lysforhold."Fristilt av trender og relativt tidløst foretrekker jeg å arbeide. Legger mye inn i det å prøve å komme under det ytre for å finne noe av naturens upolerte direkthet."

 

 

 

 

Billettbestilling
Oppdal Kulturhus