Her er en oversikt på kulturarrangement og utstillinger i april 2014. 
Nederst på siden finner du link til billettbestilling. 

4.april - DDE "All de fine sangan"

D.D.E. har for det meste turnert om sommeren, og da med det velkjente festreportoaret bandet er blitt viden kjent for. Vintermørket innbyr til et litt annet uttrykk, og bandet har her funnet anledningen til å ta fram flere av de litt mindre kjente låtskattene i det enorme reportoaret. "All de fine sangan" byr på de kjente og kjære DDE.-låtene, samt låter som passer bedre i kulturhusformatet, dvs mer av gode historier og nærkontakt. 

6.april - Astrid Smeplass, Oppdal Musikkforening og Oppdal Gospelkor "Vår konsert"

Endelig på scenen i Oppdal Kulturhus; Astrid Smeplass! På konserten får vi høre Astrid akkompagnert bare av sin egen gitar, og sammen med kveldens to andre medvirkende – Oppdal Gospelkor og Oppdal Musikkforening. I forskjellige sammenkoblinger mellom aktørene får vi presentert musikk fra ulike sjangere, alt framført av lokale aktører: Kortreist underholdning! 

12.-22.april - Billedkunstutstilling med Amund Hagen og Erik Høyem 

To av Oppdals fremste kunstnere går sammen om denne påskeutstillingen. Amund Hagen er kjent for sine detaljrike tegninger og malerier, mens Erik Høyem viser landskapsbilder og portretter i mange ulike teknikker.

12.april - Nordowers med venner - 3 timer Springsteen 

Nordowers er tilbake med ny påskefest! Med 20 musikere i ulike konstellasjoner fordelt i en 3 timer lang festkonsert, blir dette en hyllest til Springsteen! Med live-inspirasjon fra både E Street Band og The Seeger Sessions vil konserten presentere låter fra hele Springsteens karriere i en variert innpakning både musikalsk og visuelt. Her vil selv den mest innbitte Springsteen-fan få valuta for pengene! 

17.april - The Meltdown

Også påska 2014 blir det "The Meltdown". Var det bra sist påske, så blir det enda fetere i påska som kommer! Headliner blir norske Savant, bosatt i Los Angeles, som regnes som en av verdens ledende utøvere innen EDM. I tillegg opptrer John De Sohn fra Sverige og norske Twistex og Lars Aar.

For all ettertid kan dette bli et festarrangement av samme dimensjon som "hvor var du da Brå brakk staven?". Vil du være til stede når Savant spiller i Oppdal? Visst pokker!

23.april - Patina

Fra Orkdal får vi besøk av anslagsvis 27 damer i alderen 65 – 87 år - hvorav en er blind. Patina er blitt en hyllest til våre mødre, bestemødre og oldemødre. All den skjønnhet disse kvinnene representerer og all den livsvisdom de bærer med seg trenger vi nå, mer enn noen gang tidligere! Til musikk fra kvinnenes ungdomstid frem til i dag møter vi dem i danseriske scener hvor selve livet utspiller seg i all sin glede, sårhet og undring.  

23.-27.april - Barnas Kulturfestival 

Barnehagene i Oppdal viser seg fram med utstillinger av det de har laget i løpet av våren. Her byr de på barnlig glede i kreativitet og fargevalg! 

26.april - Barnas Verdensdager

Fargerikt og flerkulturelt arrangement fra Rikskonsertene i samarbeid med bl.a. barnehagene i Oppdal og barnekulturfestivalen. Kulturhuset vil bli omskapt til et fargerikt og pulserende internasjonalt møtested med smak både av mat og mange ulike kulturuttrykk. Inne, ute, oppe, nede – overalt er det morsomme ting å være med på!

27. april - Erlend Ropstad med band

Erlend har i flere år vært en kritikerrost artist med en svært dedikert liten fanskare. I 2013 kom utgivelsen "Hva Om Det Ikke Er Sånn Som Du Tror At Det Er", som har fått utelukkende gode anmeldelser, og som på toppen av det hele ga ham to Spellemansnominasjoner. Overgangen til å synge på norsk ble av alle omtalt som en suksess og han har spilt flere konserter i år enn noen gang tidligere.

 

 

 

 

 

 

 

Billettbestilling