Her finner du en oversikt på hva som skjer på Kulturhuset i Oppdal i mai 2014. 
Nederst i dette innlegget finner du link til billettbestilling. 

3.-25.mai - 17.mai i Oppdal i 200 år

Vi gjennomgår litt av historien til 17. mai-feiringen i Oppdal siden 1814 ... eller rettere sagt så langt tilbake vi finner bilder. Vi kombinerer dette med tekstplansjer som forteller om Oppdal i 1814 og om utvalgte 17.mai-dager og -tradisjoner.

3.mai - Vebjørn Moen og venner - Tom Waits i Oppdal

Vebjørn Moen har lenge gått med planer om å lage en konsert med Tom Waits’ låter som utgangspunkt. Nå har tanken blitt til handling. Waits er oversatt fra amerikansk til oppdalstrøndersk. Han har satt sammen et band, bestående av gamle og drevne musikere samt noen ferskinger, bl.a. hans egen sønn, og håper oppdalingene er klar for en kveld med Tom Waits.

11.mai - Lenes Dansesenter - Vårforestilling

Dansesenterets elever og gjester viser i denne forestillingen, i ordets rette forstand: alle retninger, både danseteknisk og geografisk. Publikum får se klassisk ballett, streetjazz, hip hop, break dans, moderne med mer. Elever fra 4 år som debuterer på scenen og våre eldste erfarne danseelever ønsker alle hjertelig velkommen til en fargerik og spennende danseforestilling. Årets spesialgjester er Julie Mjøen og Erlend Rolvsjord, tidligere elever som har tatt steget videre til Kunsthøgskolen i Oslo.

27.mai -10.juni - Gode elevarbeider i ulike fag gjennom skoleåret 

Utstillingen viser elevarbeider som hever seg litt over snittet, og som fortjener å bli vist i andre rom enn klasserommet. Arbeidene kan dreie seg om prosjekt- og gruppeoppgaver i hvilket som helst fag, enten det er en presentasjon av Bolivia, solsystemet, bilmerker eller saueraser. Her er det ingen grenser for hva som kan vises. Bare det er godt utført. Og det vet vi oppdalselever kan!

 

 

 

Billettbestilling