En god latter forlenger livet, mens vakker dans og musikk kan gjøre en mørk november måned, lysere. Dette er kanskje en klisjé, men en god leveregel er det likevel.

Her finner du en oversikt over kulturarrangement i Oppdal Kulturhus i november:

14 november: Norsk Reisning RT

I denne forestillingen parodierer Espen Beranek Holm, Elisabeth Moberg, Teodor Jansen med flere, kjente nordmenn og kaster et skråblikk på Norge. Norsk Reisning er skrevet av Kjetil Indregard, ansvarlig for humorsuksesser som Kongsvik ungdomsskole og videregående (regi) og Helt perfekt med Thomas Gjertsen (manus). Regien av forestillingen er ved Kim Sørensen.

15 november: Hellbillies - LEVANDE LIVe

Endelig er de tilbake i Oppdal. Det er bare å pusse danseskoene å gjøre seg klar, for lørdag entrer de igjen scenen i Oppdal Kulturhus. I sommer slapp Hellbillies sitt nye live album "LEVANDE LIVe" og du kan glede til en konsert med både gamle, gode klassikere, samt nye låter fra dette folkekjære bandet. Sist de var på besøk i Oppdal endte publikumstallet på 1120 pers!

 

17 november: Kreativ Bygdeutvikling

Hanne Lykkja tar oss med på en inspirerende reise der hun forteller oss om ulike bygde- og næringsutviklingsprosjekter hun har ledet rundt om i landet.

 

21 november: Bygd for fart – Kveli – Rånes – Bremseth

Her er oppfølgeren til suksessforestillingen «Det visste du ikke om trønderrocken». Forestillingen «bygd for fart» tar publikum med ut i verden for å finne spor etter Leif Ove. Denne forestillingen hyller alle som har drømmer og ambisjoner, og som tørr å satse. «Bygd for fart» er både til latter og til ettertanke.

Arnt Egil Rånes, som kanskje er mest kjent som sologitaristen fra DDE, er musikalsk ansvarlig gjennom forestillingen. Harald Morten Bremseth som ble utropt til «Norges beste revyskuespiller» av selveste Tom Sterri under NM i Revy i 2013, spiller Stein Brein sønnen som Leif Ove aldri har møtt. Sigmund Kveli som også har flere NM titler i revy å vise til, møter vi i flere roller.

26 november: Semesteravslutning – Lenes Dansesenter

Alle elvene fra Lenes Dansesenter, fra nybegynnere til viderekommende viser utdrag fra sine dansetimer på scenen i Kulturhuset.

 

28 november: Oslo Gospel Choir- En stjerne skinner i natt

Gleder du deg til julen? Er det noen som kan få deg i skikkelig julestemning så er det Oslo Gospel Choir! Gå ikke glipp av denne stemningsfulle konsertopplevelsen.