Foto: Ragnhild Vognild

Vi har startet 2015 med blanke ark og pågangsmot. Og for en start det har vært! Fortsetter det sånn, så slår dette året alle rekorder. Heia 2015!

I helgen var det trafikkaos i Vangslia. Alle vil først ut og opp i bakken, for å svinge seg i urørt pudder. Mange var litt hissige på morgenkvisten, livredde for å ikke komme først opp. Heldigvis gikk det fort over. Etter en tur satt smilet som støpt. Overalt hvor du kjørte i heisen så du smilende fjes, eller bare et par armer eller bein som stakk opp av snøen. I skogen hørte du bare gledesrop som forsvant nedover skogen. Heldigvis er Oppdal stort nok for alle. Du ser alle menneskene som går av og på heisen, men på toppen forsvinner alle til hver sin kant. De fleste hadde bein av gele etter noen timer. Når du har ventet så lenge på en pudderdag, lar du ikke slike bagateller som såre føtter stoppe deg.  Likevel er du pinlig klar over at du burde forberedt deg bedre. Men med et nytt år kommer også en løfte om et bedre liv fylt med trening og sunn mat, som etterhvert vil resultere i bein av stål. Takk og lov for det. Etter helgas vanvittige pudderfall er de fleste av oss fortsatt støle. Men det er helt greit. Vi har et par dager på å forberede oss til neste helg. Vi sees i bakken!