Vinteren er tiden hvor lek står i sentrum. Enten det er med ski, skøyter eller bare store vintersko på bena. Dette er tiden da de små får se voksne hyle av fryd. Snøen og vinteren inviterer oss alle til å leke. Det er deilig å glemme at du er voksen, dra på seg en topplue, og baske rundt i en vinterkledd fjellheim. Oppdal gjør det enkelt for både voksne og barn å leke. I vinterferieukene 8 og 9 inviteres alle til vinterfest i Oppdal. Se vinterfestioppdal for mer informasjon.

 

Se noe av det du kan oppleve i Oppdal i vinterferieukene 8 og 9:

Auna Barneskifestival arrangeres i Oppdal skistadioen (Kåsen). Alle som deltar vil få premie for god innsats og en vel fortjent pølse etter målgang. Påmelding fra kl. 12.00, start kl. 13.00. Gratis deltagelse. 


Årlig toppturcamp i snørike Storlidalen!

Dette er en fantastisk mulighet for alle skientusiaster til å oppleve vakre Storlidalen slik den burde oppleves. På toppturcampen får du tur med tindeveiledere, foredrag, afterski, god mat og overnatting.

Se bortistu.no for mer informasjon.


Konsert med Plumbo
Hvem synger vel ikke for full hals når "Møkkaman" går på radioen? Lørdag 21. februar spiller Plumbo i Oppdal Kulturhus. 18 års aldergrense.


Gratis barneshow
Lørdag 21. februar kl. 15.00  inviteres alle barn til gratis show i Oppdal kulturhus. Underholdningen står duoen Mandarinsaft for! 

Prøv Curling!

Lørdag 21. februar. Oppmøte kl. 14.00 i Oppdalsbanken Curlinghall.

Kr 100,- pr. pers.

Dersom du ser etter overnatting finnes det nok av muligheter! Både Skifer Hotel, Vangslia Fjelltun og Oppdal Turisthotell har forrykende tilbud i denne perioden.

 

Bo godt - spis godt på Skifer Hotel

Overnatting vinterferie
Dobbeltrom kr. 850,- pr. natt inkl. frokost
Barn bor gratis i foreldres rom/familierom.
Tlf.: 73 60 50 80
 
Ski inn - ski ut i Vangslia Fjelltun

Vinterferietilbud:
Søn-fre (15.-20.02): kr. 6500
Søn-Ons (22.-25.02): kr. 4250

 

Ærværdige Oppdal Turisthotell

Koselig sports- og familiehotell ved Oppdal
Stasjon. Hotellet har store familierom, godt
tilrettelagt smørestall og wi-fi.
Priser fra kr. 750,- pr.døgn inkl.frokost.

 

Familieleir på IMI Stølen

Dersom et alkoholfritt alternativ er tingen, så inviterer Acta og Normisjon Trøndelag, i samarbeid med Salem menighet til Familieleir på IMI Stølen, Oppdal den første helga i vinterferien. Det blir god mat, godt fellesskap og opplegg for både barn og voksne. Og så blir det selvfølgelig mulighet til å stå på/gå på ski på dagene. Les mer på: www.normisjon.no

Vi sees i Oppdal i vinterferien!