Også i Oppdal ligger det an til å bli en stormfull helg da stormen "Ole"slår inn over fjellene .Yr.no er klar i sin tale og melder "Vestleg liten storm, laurdag morgon dreiing til nordvest full og kan hende sterk storm, med vindkast på 30-40 m/s. " over Trøndelag. 

Med andre ord, legg helgas turplaner på hylla. Har du tenkt å kjøre over Dovrefjell på lørdag kan også det bli en frisk opplevelse, som kanskje burde revurderes.Yr har en tendens til å omrokere planer, men det er lite vi får gjort med været.

 Heldigvis finnes det alternativer til fjellturen. 

Bading og kino?

Oppdal Kulturhus et tettpakket kinoprogram for helgen for de som ønsker litt kulturelt påfyll. Der er det også mulighet for å ta seg en forfriskende dukkert i badeanlegget. For mer infor se: Oppdal Kulturhus

Hva med litt konkurranse?

Oppdal Bowling legger til rette for leken konkurranse i bowling, squash eller biljard. Dersom du ønsker en litt mer stillferdig aktivitet, finner du buldrerommet i andre etasje i det samme bygget. 

Bare nyte det?

Det er deilig å kunne, med god samvittighet, nyte en stormfull lørdag. Det gir en fantastisk ro å sitte trygt innendørs og bare observerer vinden som herjer i fjellet. Med godt selskap, god mat og et glass rødt. Lørdagen kan med fordel tilbringes i lune omgivelser foran peisen på Skifer Hotel, eller med en spabehandling på Minera Velvære.

Kanskje det ikke er så dumt med litt kuling likevel?

God helg!