Det var rundt 50 politisk engasjerte sjeler som skulle diskutere familiepolitikk og fleksible løsninger for småbarnsfamilier, på Oppdals rusfrie alternativ IMI Stølen, i helgen. Blant de celebre gjestene, var også stortingsrepresentant Geir Jørgen Bekkevold, KrF og hovedtillitsvalgt i NNN TINE SA og NNN TINE Heimdal, Kåre Pedersen. Ordfører i Oppdal, Ola Røtvei, stilte også opp for å ønske velkommen. Fylkesleder i Sør Trøndelag Krf, Heidi Pawlik Carlson, forteller at det ble en vellykket helg, med god mat og hyggelige omgivelser. Selskapet fikk servert lunsj i spisesalen, med både varme og kalde retter, samt dessert. IMI Stølen, som eies av Normisjon, er et sporty leirsted med en rusfri profil. Lokalene i hovedbygget er godt egnet for store og små grupper, og til Sør Trøndelag KrF sitt fylkesårsmøte, fungerte det utmerket.