Fortsatt ikke lagt planer for vinterferien? I Oppdal er det aktiviteter for både store og små, bare se her:


Auna Barneskifestival Lørdag 21. februar 2015


Barneskifestivalen arrangeres i år i Oppdal skistadioen (Kåsen) med den tradisjonelle, hyggelige rammen rundt arrangementet. Det blir premie til alle og pølse og saft etter målgang. Påmelding fra kl. 12.00, start kl. 13.00. Gratis deltagelse. 

Gratis barneshow

Lørdag 21. februar kl. 15.00  inviteres alle barn til gratis show i Oppdal kulturhus. Underholdningen står duoen Mandarinsaft for! De har gitt ut to plater og spiller musikk for store og små, barn og voksne i alle aldre. 

Topptur-festival

Velkommen til Toppturfestival i Storlidalen. Storlidalen er kjent for sine flotte fjell, perfekt for både korte og lengre toppturer. Lokalkjente guider vil være med hver dag på de forskjellige turene. Les mer og se program

Plumbo i Oppdal kulturhus!

Vinterfesten er sikret! Plumbo besøker Oppdal kulturhus lørdag 21. februar. Alle har vel hørt "Møkkamann". Nå får du den live fra scena i Oppdal kulturhus.

Aktiviteter i Oppdal Skisenter

14-15 feb arrangeres det jentecamp i Oppdal Skisenter. Park og offpiste for jenter 8-16 år. 14 feb kl 13-16  Barnepass 1-7 år. 18 feb 14-16 Ettermidagscamp park. Hopp og rail for ungdommer < 16 år. 21 feb kl 13-16  Offpistecamp ungdom. 8-16 år

Curling

Dette er normalt en gruppeaktivitet, men lørdag 21. februar kl. 14.00 kan hele familien (og enkeltpersoner for den saks skyld) prøve seg på curlingisen. Kyndige instruktører gir opplæring og vi deler inn i lag og spiller kamp! Kr 100,- pr. person.

 

Påmelding i forkant gjelder på alle campene. Det finnes mer info på www.oppdalbooking.no