Etter en lang vinter, med mange mørke dager, er det himmelsk å se sola igjen. Ikke bare gjør det noe med humøret, men det er som om noen har sprøytet energi rett inn i beinmargen. Plutselig kjennes beina lettere, og du kan danse deg bort til kaffetrakteren. Selvtilliten øker i takt med solbrilleskille, og du blir overbevisst om at selveste Marit Bjørgen hadde fått noe å bryne seg på om hun hadde møtt deg i skisporet. Det er HERLIG!

En av fordelene med å jobbe og bo i Oppdal, er at du kan dra på ski i lunsjpausen. Akkurat i disse dager blir dette tilbudet utnyttet til fullt. Det å sitte inne å glo på en skjerm, når bygda og fjellene rundt bader i sol, er ren tortur. Men for de som likevel ikke har mulighetene til å dra ut i pausen, er det bare å ta en kjapp kikk på værmeldingen for helgen. Den lyder som følger: Sol ute, sol inne, sol i hjertet, sol i sinnet.

God helg! Husk solkrem og kamera.