Violet Road - orkesteret som består av brødrene Herman, Halvard , Hogne og Håkon Rundberg fra Kåfjord og Kjetil Holmstad-Solberg fra Andøya, spiller på årets konsertopplevelse på Nerskogen. Violet Road debuterte med «Letters» i 2008, og gjennombruddet kom med «Violet Road» i 2011. I 2013 ble de utropt av Åge Alexandersen som Norges  beste band mens både kritikere og publikum har latt seg sjarmere av de lekne tonene.

Lørdag 29. august spiller de på Grovasetra i Skardalen der det for 4.gang på rad inviteres til en storslagen konsertopplevelse på Nerskogen. Denne skal finne sted 29.08.2015 på samme sted som årene før, nemlig på Grovasetra i Skarbakkan.                

Nerskogskonserten, i regi av Nerskogen Grendelag, er resultat av et felles løft mellom Oppdal og Rennebu for å gi en spektakulær opplevelse i den fantastiske rammen som fjellheimen gir. Fastboende på Nerskogen, godt hjulpet av hyttefolk og sambygdinger i Oppdal og Rennebu, støtter opp og tar et tak for å gjennomføre arrangementet. Det første året konserten ble arrangert kom det nærmere 2000!

For mer informasjon se: nerskogen.net