Det er noe med det ekte og jordnære. Kanskje fordi det i vårt samfunn, hører sjeldenheten til. En gang i blant er det deilig å ta en pause og ta et steg tilbake. På Oppdalmuseet lyser faklene beskjedent på tunet, og de gamle tømmerbygningene er gjort klare til jul. Inne i spisesalen brenner det varmt på peisen og bordene er prydet med tradisjonsrik mat. De gamle ærverdige tømmerbygningene er alene verdt et besøk. Det er noe med rammen rundt som gjør dette måltidet til et av de mer spesielle, og som du helt garantert ikke glemmer med det første. Ribbet for glitter, plastikk og blinkende julehysteri. Dette er julestemning på gammelmåten.

 

Oppdalmuseet gjentar suksessen fra i fjor og inviterer også i år til åpen julelunsj. Her finner du en variert kaldmatsbuffet på ekte gammeldags vis. Bordene er dekket den 2,9,12 desember fra 12.00-15.00.