Finnes det noen hyggeligere tid på året enn disse månedene frem mot jul? Snøen har begynt å falle fra himmelen, lysene i alle vinduer er tent og mørket legger seg tidlig over bygda vår. Vi har tatt frem votter, luer og skjerf, kjøpt inn gløgg og strømpebukser. De aller dyktigste av oss har kanskje begynt på julegavene. Det beste med førjulstiden er alle disse kalde dagene som blir uendelig varme med levende lys og fyr på peisen. Å samle venner og familie rundt et hyggelig bord med de deiligste retter mens snøen laver ned. Å nyte all denne maten som du har ventet på helt siden i fjor. Å igjen skulle forsøke å krølle håret med en krølltang mens du atter en gang angrer på at du ikke har øvd på å gå i stiletthæler. Men det spiller ingen rolle, for i vesken ligger bestemors ullsokker klare til å trøste de slitne føttene dine når du kommer hjem. Alle disse små tingene er det som gjør denne tiden så spesiell. Nyt den!

Hver lørdag til og med 12. desember arrangerer Skifer Hotel julebord. Her kan du oppleve tradisjonsrike smaker i en hyggelig atmosfære. Se Skifer Hotel for mer info.