"Ventetida er over
det kommer til å falle snø i natt
Her kommer vinteren
Her kommer den kalde, fine tida"

Jokke og Valentinerne kunne like gjerne sunget om Oppdal. For dette er endelig realiteten!

Snøkanonene går for fullt både i alpinanlegg og på Oppdal Skistadion, som åpner nå til helga. Her forventes det storinnrykk av ivrige langrenns entusiaster, allerede førstkommende helg. Lysene er tent i Vangslia, og skiene er hentet frem fra kott og garasjer. På bakken har det lagt seg et kledelig lag med rim, som en slags forsmak på snøfallene som forhåpentligvis er like rundt svingen. Forventningene før denne vinteren er ikke mindre enn i fjor. Eller året før. Og nok en gang så sitter vi her og venter tålmodig med en kopp kaffe og speider ut vinduet etter snøen. Og når den endelig kommer blir den offer for en griskhet som ikke ligner noe. Fordi alle som elsker vinter, ski og kulde har ventet på dette, helt siden i fjor! 

Men nå kan det virke som ventetiden endelig er over. 

Vintersesongen erklæres herved som åpnet!